QUALITY FOR LIFE

Wie zijn wij?

Greenstaar is een onroerend goed bedrijf dat sinds 2008 gevestigd is in Waals Brabant en wiens leidmotief “kwaliteit” is. Van de selectie van goederen tot de selectie van renovatie –of bouwaanbieders, is Greenstaar steeds opzoek om de hoogste kwaliteit aan haar veeleisende klanten te bieden.

Onroerend goed voorstellen

Greenstaar selecteert enkel topklasse goederen en bouwprojecten (land, huizen, bouwprojecten, ...) vooral om aan haar klanten een echt kwaliteitsleven te kunnen garanderen. Onze woningen en projecten

Partners

Sinds haar oprichting heeft Greenspan zich omringd met sterke partners ( architecten, aannemers,vakmensen …) die bekend staan voor hun uitstekende service en voor het naleven van hun vooropgestelde deadlines.

 

Ons nieuwe project


Les Vallons
de LasneMateriaal

Voor haar bouw- en renovatieprojecten verkiest Greenstaar de hoogste kwaliteitsmaterialen die de esthetiek en de duurzaamheid van de aangeboden goederen en woningen waarborgen.

Milieu

Elk project dat Greenstaar aanpakt ondergaat eerst en vooral een volledige in de diepte analyse om te kunnen verzekeren dat de weerhouden energiekeuze de beste levensomgeving zal garanderen.


Powered by Crystal Digit